Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sportdirect.com
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Adidas Stabil S - optifit
200 lei
Brand
Adidas
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Adidas Stabil OPTIFIT - Handbal

SPEEDCUT  este un sistem performant creat pentru pantofii sport din gama de varf. Acesta ofera protectie piciorului, stabilitate laterala si maxim de aderenta pentru situatiile in care schimbarea directiei in timpul jocului se face brusc si in viteza.



TORSION este un sistem special regasit la pantofii sport de inalta performanta. TORSION SYSTEM stabilizeaza si protejeaza piciorul, oferind suport pentru mijlocul labei piciorului si totodata permite miscarea naturala a calcaiului si degetelor.

  AdiPRENE - material ce absoarbe socurile si iti protejeaza calcaiul la impact;

AdiPRENE + este un material creat special de Adidas pentru confort, protectie si performanta in timpul alergarii. adiPRENE este localizat in partea superioara a talpii, la calcai, si amortizeaza socurile la care este supus piciorul in timpul miscarii. adiPRENE+, localizat tot in partea superioara a talpii dar in partea din fata a labei piciorului, mareste performantele prin imbunatatirea propulsiei si ajutand la miscarea dinamica a piciorului.

AdiTUFF  este un material special, rezistent la abraziune din zona superioara a degetelor oferind astfel o durabilitate exceptionala si un confort pe masura

Material: sintetic
Din Gura in Gura